Normaal kunnen jullie in het weekend een artikel vinden over een kledingmerk. Vandaag even niet, ik weet niet waar ik afgelopen dagen last van heb maar ondertussen al bijna twee weken een ontzettend duf hoofd. Gewoon een chronologisch gebrek aan energie en het gevoel ieder moment in slaap te kunnen vallen. Maar daar zal ik niet teveel over uitweiden. Afgelopen week ben ik gaan shoppen bij de Action en mijn aankopen wil ik graag met jullie delen. Vorig jaar heb ik gewacht tot later in het jaar voor Sinterklaas, en met Kerst tot na Sinterklaas. Geen slim plan. Heel veel is dan al uitverkocht. Dat ging ik dit jaar dus anders aanpakken. Daarom toog ik afgelopen week met een dreumes naar de Action om mijn mandje vol te gooien met van alles voor Sinterklaas en Kerst. Ik moest wel na de tag van vorige week. Voordat het in twee grote zakken naar zolder gebracht werd heb ik even wat foto’s gemaakt, misschien zien jullie er ook nog wel iets leuks tussen. Ik ben in ieder geval klaar voor dit jaar. Dat geeft op zich ook wel rust.

Sinterklaas bij de Action

Action shoplog sinterklaas - Mamaliefde

Eerlijk is eerlijk, het viel me tegen hoeveel er dit jaar van Sinterklaas te koop is. Het was echt zoeken, en enkel twee kopstellingen bij de kassa waren in dit thema. Waarvan de één vooral heel veel snoepgoed. Ik ging met cadeaupapier en wat Sinterklaasknutselspullen, ook ging er wat sinterklaasdecoratie zoals slingers mee. Misschien ga ik zelf ook nog wel wat knutselen, maar dan kan ik in ieder geval iets ophangen.

Naast deze spullen kocht ik ook alvast wat chocoladeletters, muntjes en spekjes. En bij de Albert Heijn een Sinterklaascape, helaas was het pietenjurkje al uitverkocht.

Kerstmis Home Decoration

Action kerstmis shoplog - Mamaliefde

Een paar weken geleden had ik bij de Action al het een en ander gekocht. Namelijk deze adventskalender en engeltje. Ik heb even getwijfeld om er niet weer één zelf te maken en misschien ga ik dat ook nog wel doen. Ik vond hem alleen zo gaaf dat ik hem toch meenam naar huis.

Action kerstmis shoplog - Mamaliefde

Dit is de decoratie die ik heb meegenomen voor de ramen. Stickers die ze op de deuren mogen plakken, een boompje voor het raam of toch op de kast en het drieluik gaat voor het keukenraam. De strassstickers heb ik vorig jaar ook gehad en vonden de kinderen erg leuk. Of ik ook iets met de spuitsneeuw ga doen weet ik eigenlijk nog niet. Ik wil het wel, maar ben bang dat het heel veel rommel geeft.

Action kerstmis shoplog - Mamaliefde

Het decoratiemateriaal om de woonkamer mee aan te kleden. Wederom voornamelijk wit en hout / goudkleuren. De houten ketting en stervormige plaatskaartjes lagen trouwens niet op de kerstafdeling. De houten ketting ga ik misschien gebruiken voor de kerstkaarten. Als die tenminste nog binnenkomen. Net als de engeltjes horen, zien en zwijgen. Voor in de kaarsenhouders moet ik alleen nog wat geurlichtjes halen.

Kerstboom

Action kerstmis shoplog - Mamaliefde

Natuurlijk ook het een en ander aan decoratie voor de boom. Wat verschillende lichtjes, gouden ballen en slingers en een ster om de boom mee te toppen. Nu heb ik altijd een afschuw gehad voor goud, ik vond het vooral goedkoop. Deze combinatie met wit vind ik echter wel heel stijlvol. Al zal het een accentkleur blijven en het wit overheersen. Meer witte spullen hebben we als het goed is al op zolder staan. Anders moet ik daar toch nog voor terug.

Kerst DIY

Action kerstmis shoplog - Mamaliefde

Tot slot natuurlijk ook het een en ander aan decoratiemateriaal. Zoals witte pompons, tape, goudkleurig lint, papier, labels, bellen, pennen en een stofje. Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik daar precies mee ga doen maar dat komt vast goed. De houten labels zijn alvast voor de feestdagenswap waar ik binnenkort mee aan de slag ga.

Heb jij al Sinterkerst inkopen gedaan?

Latest posts by Linda (see all)