Ja, het werd weer tijd voor het jaarlijkse bezoekje aan de Action om in te slaan voor Sinterklaas. De ervaring leert ondertussen dat je er vroeg bij moet zijn om te voorkomen dat alles al uitverkocht is. Ieder jaar zijn er wel een aantal dezelfde producten maar ook worden er volop nieuwe dingen in productie genomen. Het blijft tenslotte een wisselend aanbod dat zelfs per vestiging kan verschillen. Wat ik dit jaar heb gekocht?

Action sinterklaas adventskalender shoplog - Mamaliefde.nl

Sinterklaasdecoratie

De Sinterklaasvlaggenlijn vind ik altijd wel leuk om op te hangen. Sinterklaas is tenslotte een kinderfeest en bij een feestje horen vlaggen. De springende pietjes hingen vorig jaar heel erg leuk voor het keukenraam en heb ik dit jaar ook weer meegenomen. Daarnaast waren er raamstickers die je makkelijk op de ruiten kan bevestigen.

Action sinterklaas adventskalender shoplog - Mamaliefde.nl

Lees ook: Sinterklaasdecoratie in 7 eenvoudige stappen

Creatief Sinterklaasmateriaal

Natuurlijk kan je zelf leuke knutsels bedenken voor Sinterklaas, maar bij de Action vind je ook een ruime keuze aan producten zodat je niet meer na hoeft te denken. De vingerpoppetjes en stoffen dingen heb ik al een keer gehad, maar is vooral voor mij om te knutselen. De kinderen zijn daar nog te jong voor. Ze zijn wel groot fan van stickers plakken, dus heb ik de mozaïekset meegenomen en een prikpen zodat ze daarmee kan oefenen. Ook hebben ze gewone stickers waar ze lekker mee aan de slag kunnen. Over het megagrote kleurplatenboek heb ik even getwijfeld, maar toch maar laten liggen omdat ze niet zo van het kleuren zijn. Wel heb ik een klein canvasje meegenomen om met gastkind te gaan kleuren en het Sint-kegelspel.

Action sinterklaas adventskalender shoplog - Mamaliefde.nl

Sinterklaascadeautjes

Tot slot heb ik alvast wat materialen gekocht voor de cadeautjes. Het inpakpapier heb ik nog even laten liggen, ik zag er weer heel leuke prints tussen, maar heb nog wat papier liggen van vorig jaar. Wel heb ik de stickers gekocht voor op de cadeautjes, twee cadeauzakken zodat ze daarmee zelf kunnen gaan spelen met nepcadeautjes en een draaischijf voor het cadeautjesspel. Weer eens wat anders dan een dobbelsteen. En tot slot een nieuwe Sinterklaas-cd met liedjes om te gaan zingen.

Lees ook: Zelf een adventskalender maken & opdrachten om te vullen

Lees ook: De leukste speelgoed adventskalenders voor kinderen; jongens en meisjes

Adventskalender Action

Action sinterklaas adventskalender shoplog - Mamaliefde.nlJa, ik ben er heel vroeg bij maar de ervaring leert helaas dat je heel snel moet zijn omdat deze erg populair zijn en dus snel uitverkocht. Ook dit jaar weer het geval, want voordat ik bij de auto was hadden er al twee mensen gevraagd waar ik hem had gekocht (hij paste niet in de tas). Ook manlief vindt hem erg gaaf. En hij is ook erg makkelijk. Je kan zo achter ieder deurtje een leuke activiteit stoppen.