Action shoplog pasen - Mamaliefde.nl

Paasdecoratie bij de Action voor Pasen

Met de ingang van de vastentijd is ook Pasen in het vooruitzicht gekomen. Binnenkort is het dus tijd voor de paastakken en de overige versiering met haasjes en eieren. Bij de Action kun je al een maandje losgaan. Zodra het binnenkwam ben ik even binnen gewipt en heb de volgende items meegenomen waarbij ik mijn best heb gedaan me dit jaar een beetje in te houden. Deze hangen in een grote plastic zak te wachten tot het maart is, dit jaar valt Pasen wel heel erg vroeg.

Lees ook: Shoplog paasdecoratie Hemarkt Pasen

Lente Action

Action shoplog Valentijn - Mamaliefde.nl

Eerlijk gezegd verwacht ik nooit zoveel van vooraf ingepakte garlandes, ik had er ook ooit één gekocht bij de Xenos en die viel flink tegen. Voor deze prijs kon ik ze echter niet laten liggen. De kleurtjes wit, roze en goud passen leuk op de kamer van onze dochter. Echter moet ik ze nog steeds ophangen… De set om zelf een bloempot te maken leek me leuk als lenteactiviteit. Dat gaan we dus binnenkort doen, er staan nu krokussen op tafel en ze vinden het hoogst interessant dat er iedere dag weer nieuwe bloempjes uitkomen. Tot slot nam ik deze zak met marsmallowhartjes mee. Binnen een week had manlief hem opengemaakt en was hij op. Valentijn heeft hij dus niet gehaald.

Lees ook: Wat vieren we nu eigenlijk tijdens de Goede Week & Pasen?

Creatief Action

Action shoplog creatief - Mamaliefde.nl

De nagellak en glazen op deze foto hebben jullie al voorbij zien komen in een eerdere diy met de water marbling. Daarnaast kocht ik twee tubes met lijm voor de styrofoam klei. Tot slot kocht ik een set kwasten voor bij de verf die ik vorige week kocht. Nieuw, in ieder geval voor mij, zijn de pakketjes waarmee je oude waardeloze materialen kunt recyclen. Deze set is bijvoorbeeld om oude toiletrollen op te pimpen tot dieren. Ook een leuke lenteactiviteit.

Lees ook: De lekkerste recepten met eieren voor Pasen

Pasen

Action shoplog pasen - Mamaliefde.nl

Zoals ik al aangaf kwam ik met name ook voor de paasdecoratie en dat nam ik volop mee. Zo gingen er vilten stickers mee, een mozaïekboekje met knutselopdrachten en nog een kleurboek. Houten hangers voor in de paasboom om zelf te maken. Houten paaseieren aan een touwtje en witte eieren met een zwart dessin die je kan gebruiken om paaseieren te zoeken. Bakjes ook in het thema van Pasen. Twee groeieieren, waar ik erg benieuwd naar ben, en wat nepgras voor sensory play. In de bak met sensopatische materialen kwam ik van vorig jaar ook nog een zak met groen tegen dus dat combineert wel lekker. Tot slot nam ik deze balancerende paashaas met eieren mee als raamdecoratie.

Action shoplog pasen - Mamaliefde.nl

Niet meegenomen, maar wel als tip omdat ik de vorige keer veel vragen kreeg waar ik het had gekocht, zijn deze eiervervormers. Hier in huis zijn ze een grote hit, gewoon een ei koken, schillen, vijf minuutjes laten afkoelen in de houder en ze hebben een ander figuurtje gekregen.

Lees ook: De leukste uitjes en activiteiten om te doen met Pasen

Wanneer beginnen jullie met het ophangen van de paasdecoratie?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Paasversiering & creatieve decoratie ideeën action kopen
Author Rating
51star1star1star1star1star

Comments ( 12 )

 • Ohw leuk die slingers heb ik nog niet zien liggen. Toch donderdag nog maar een keer naar de action dus.

 • Wij hebben nog geen paasdecoratie in huis. Maar ik denk nu dat ik maar eens even een bezoekje moet gaan brengen aan de action.

 • Oh ik wil ook snel weer eens naar de Action!

 • Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar die slinger. Zo op de verpakking ziet hij er mooi uit!
  Hmm ik wil binnenkort ook eens beginnen met de paasdecoratie. Bij mij eigenlijk hetzelfde als met kerst: dat doe ik altijd vrij laat, haha!

 • Wat een leuke spulletjes! Pré-zwangerschap had ik nooit paastakken en dergelijke in huis, maar ik denk dat ik het binnenkort toch maar even ga opleuken thuis. Gewoon, omdat het kan! En met de spullen van de Action kan het ook nog eens voordelig.

 • Oh daar ben ik nog niet mee bezig…. ik weet ook niet of ik dit jaar specifieke spullen ga kopen. Op zolder liggen nog wat paas spulletjes en kleurboeken. Dus komt vast goed 😉

 • oh Pasen, dat komt er ook nog aan. Momenteel is het zo druk en vliegen de dagen en weken, dat er geen tijd is om bezig te zijn met Pasen. Maar het is sneller daar dan je denkt dus hoog tijd om ermee te starten. Mijn zoon vindt het trouwens geweldig om de paasboom te versieren! Ik ga er eind deze maand werk van maken

 • Wat een leuke spulletjes allemaal!
  Ik ben erg benieuwd naar de garlandes. Ze zijn in dezelfde kleur als onze babykamer! Lijkt me erg leuk om op te hangen.

  Ik wacht altijd met decoreren tot er paastakken te koop zijn.. Dan moet het kunnen toch..? 😉

 • Leuke aankopen. Ik weet nog niet wanneer ik met de paasversiering begin.

 • Oh, wat een leuke aankopen heb je gedaan :).

 • Ik heb laatst ook die sponsjes (op stokje) meegenomen voor de knuts, daar waren ze erg mee in de weer. Ik had er van die kleine “schilderijtjes” voor meegenomen, waar al een aantal kleurtjes verf bij zaten. Steeds weer sta ik versteld van de prijzen bij Action, niet normaal toch wat dat (niet) kost??

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top