Aanbiedingen boodschappen doen - Mamaliefde

Aanbiedingen voor kleding, speelgoed en dagjes uit

Helaas groeit het geld niet aan de boom, hier niet in de achtertuin en nergens niet. Althans, mocht dat wel zo zijn, dan hoor ik het graag. Aangezien je het geld maar één keer kunt uitgeven, zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Zijn de vaste lasten deze maand wat hoger uitgevallen of ben je toch al bezig met de voorbereidingen van de zomervakantie? Vaak zijn de aanbetalingen toch wel een behoorlijke uitgave. Dan kan het fijn zijn als je de rest van de maand het financieel wat rustiger aan kan doen. Daarom leek het me handig om wat tips te delen om te besparen. Vaak door middel van handige aanbiedingen, nu heb / maak ik de tijd niet om alle folders door te spitten maar vind ik het fijn als je dit eenvoudig online terug kan vinden. Alles wat met eten te maken heeft, laat ik even buiten beschouwing, daarover kun je hier en hier al het één en ander lezen. 

Lees ook: 101 besparingstips; Geld besparen in het huishouden

Kleren en speelgoed

Ik shop het meest voor mijn kinderen, dan voor mezelf (niet veel) en dan voor manlief (niet zo vaak, maar dan ook echt goed). Tja, de grootste uitgaven zijn dan kleren en speelgoed. Kinderspullen lijken wel steeds duurder te worden! Soms denk ik ook, ze hebben al zoveel. Maar soms groeien ze als kool of wordt het niet meer schoon of gaat het kapot. Om dat voordelig te kunnen doen let ik heel goed op aanbiedingen. De makkelijkste manier om dit te doen is via speciale kortings- en aanbiedingenwebsites. Kortingbox is bijvoorbeeld een nieuwe die ik pas heb ontdekt. Perfect voor alle kinderwensen!

Dagjes uit

Wij gaan met de kinderen ook graag dagjes uit. Het is een beetje een reiscompromis voor ons, want ik ga graag langer op stap en manlief is niet zo´n reiziger. Ook voor de kinderen zijn de indrukken van een dag erop uit soms meer dan genoeg. De kosten zijn soms ook meer dan genoeg, je doet toch wel van alles in één dag: attractiepark, souvenirs, uit eten, enzovoort. Vaak probeer ik dit soort dagjes dan ook goed en voordelig te plannen. Er zijn gedurende het jaar vaak wel kortingsacties te vinden, of gratis kaarten te bemachtigen voor de grote attractieparken via bijvoorbeeld een spaaractie van je supermarkt. Ook de NS heeft soms aanbiedingen met speciale gezinskaarten en met de auto is het soms handig om de speciale acties van de ANWB in de gaten te houden. Er is van alles mogelijk om goedkoop op reis te gaan. Hier geldt het devies: ogen en oren open houden!

Maken jullie wel eens gebruik van handige aanbiedingen?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Verslaafd aan chocola en sinds kort aan bloggen. Houdt van reizen, lekker eten en natuurlijk quality time doorbrengen met het gezin. Altijd in voor een spontane actie.

Comments ( 3 )

  • Ja hoor. Ik kijk ook vaak naar acties een aanbiedingen. Zeker bij dagjes uit, toch al snel prijzig. Zo weet ik dat mijn schoomoeder door het jaar heen cadeautjes koopt in de aanbieding en deze bewaart voor verjaardagen een feesten. Zelf doe ik dit niet… maar het is eigenlijk geen stom idee.

  • Dank voor de links! Kortingen zijn altijd leuk en zeker voor de kleine. Ik kijk meestal op random sites voor kortingen of schrijf mij in voor nieuwsbrieven.

  • Ja zeker, als wij een dagje uit willen kijken we altijd eerst op bijv. ticketveiling.nl en marktplaats of daar ook kaartjes aangeboden worden. We zijn op die manier al heel vaak voor een fractie van de prijs een dagje uit geweest.
    Nu ik me zo bedenk, volgens mij hebben wij nog nooit de volledige prijs betaald voor een park, museum of evenement.
    Ook kleding kopen we altijd in de opruiming of als het in de aanbieding is. En qua boodschappen zijn we ook vrij zuinig of oplettend, we eten wat in de aanbieding is.

Enroll Your Words

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top