De vaste lezers zullen mij vast al wel kennen, maar misschien volg je mij nog niet zo lang. Of lees je niet alles. Dan vertel ik graag wat meer over hoe of wat in deze 25 questions tag waar ik door Ellen voor werd getagd. Voor een deel van de vragen geldt dat het echt een moment opname is. Kan vijf minuten na het typen dus weer heel anders zijn.

Heb je huisdieren?

Ja, we hebben een kat.

Lees ook: Huisdieren en kinderen; een hond, kat, of toch een papegaai of konijn?

Noem 3 dingen die op dit moment het dichtste bij je zijn

Een kussen, de salontafel en mijn man, of wacht dat is geen ding, de laptop dan die is eigenlijk ook nog dichter bij.

Hoe is het weer nu?

In principe een blauwe lucht met wat bewolking, de zon gaat ook onder dus die geeft de wolken een mooi kleurtje.

Rij je met de auto? Heb je wel eens een ongeluk gehad?

Ja, ik rijdt wel eens in de auto. Toen ik net mijn rijbewijs had heb ik een ongelukje gehad in de auto van mijn ouders. Verder gelukkig nog niet, gelijk even afkloppen natuurlijk.

Hoe laat was je vanochtend wakker?

Vanochtend werd ik om half zeven wakker, gelukkig stond manlief op en omdat ik vandaag later kon beginnen met werken mocht ik nog een uurtje blijven liggen.

Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?

Gisteravond

Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Dat is een film op netflix geweest, iets met babysitters black book ofzo. Niet echt een film van hoge kwaliteit of aan te raden, maar prima om je hoofd bij leeg te maken en ondertussen aan duizendeneen andere dingen te kunnen denken zonder dat je iets mist.

Wat staat er in je laatste sms’je?

Eeeh, geen idee. Mijn telefoon doet het al drie dagen niet meer dus kan het ook niet opzoeken. Volgens mij was het een melding van een gemiste voicemail oproep. Echt sms-en doe ik eigenlijk nooit meer.

Wat is je ringtone?

De standaard ringtoon van de telefoon

Ben je al eens in een ander land geweest?

Ja natuurlijk, tenminste voor mij natuurlijk, ik vind het heerlijk om te reizen. Probeer voor mezelf een beetje de formule per leeftijdsjaar 1 land aan te houden en dat gaat nog aardig.

Hou je van sushi?

Nee, ik ben geen visliefhebber en ook de sushi zonder vis vind ik drie keer niets. Doe mij maar een echte maaltijd.

Heb je ooit medicijnen geslikt om sneller in slaap te vallen?

Ja, ik heb een keer een medicijn gekregen om in slaap te vallen. Is alweer jaren geleden en weet ook niet meer zo 1, 2 drie wat de reden daarvoor was. Waren ook maar drie pillen die ik kreeg.

Waar doe je je boodschappen?

Een keer per maand laat ik de boodschappen bezorgen door Albert. Verder haal ik het bij de Lidl om de hoek en soms de Jumbo.

Heb je broers en/of zussen?

1 broertje, 1 zusje en twee stiefzusjes

Heb je een computer of laptop?

Ik heb alleen toen ik nog thuis woonde een computer gehad, zo’n hele oude met DOS. Sinds ik op mezelf ben gaan wonen ben ik in het trotse bezit van een laptop die eens in de zoveel jaar ingeruild wordt.

Hoe oud word je de volgende keer als je jarig bent?

30 + 1

Draag je een bril of lenzen?

Ik draag een bril, maar alleen buiten voor veraf. Binnen krijg ik er al snel hoofdpijn van.

Verf je je haar?

Sinds dat ik zwanger ben niet meer. Daarvoor was het ook alleen een paar tinten lichter.

Wat ben je vandaag nog van plan?

De afgelopen week heb ik niet veel voor de blog kunnen doen en gisteren stond zowaar de tv weer eens aan, dus ik hoop vanavond weer even wat vooruit te kunnen werken. Zeker omdat we dit weekend weggaan. Met dit blogje kan ik er iig al een afstrepen ;-).

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Gisteren, toen werd het me echt even teveel.

Wat is favoriete pizzabeleg?

De combinatie van (pittige) salami, kaas, tomaat, paprika, ui en pepers.

Eet je het liefst een hamburger of een cheeseburger?

Cheeseburger, maar liever nog Big Mac of chili chicken.

Heb je wel eens een nachtje doorgehaald?

In mijn studententijd wel eens, maar dat is zo lang geleden…

Welke kleur ogen heb je?

Als het goed is blauw.

Merk je het verschil tussen Pepsi en Cola?

Normaal wel, ik vind pepsi echt niet lekker. Afgelopen weekend waren we echter ergens waar ze alleen Pepsi hadden en omdat ik best wel moe was had ik zoiets van vooruit dan maar en heb me toen niet echt aan de smaak ‘geërgerd’.  De laatste keer Cola is ook al wel weer even geleden.

Tot slot een vraagje voor jullie; wat was je aan het doen voordat je deze tag ging lezen?