Skip to Content

Landal Babybungalow; relaxte vakantie of weekendje weg met baby

Landal Babybungalow; relaxte vakantie of weekendje weg met baby

De vakantieparken van Landal GreenParks zijn al jaren een geliefde bestemming voor ouders met kinderen. Opvallend is dat ook steeds meer ouders in spé en kersverse ouders een verblijf op één van de parken uitkiezen voor een babymoon of babyvakantie.

Op vier parken in Nederland kunnen jonge gezinnen sinds kort terecht in de speciale babybungalows; sfeervolle accommodaties uitgerust met alle noodzakelijke babyfaciliteiten voor een optimaal comfort, veiligheid én zekerheid.

Babymoon

De babymoon, een vakantietrend overgewaaid uit Amerika, raakt ook in Nederland steeds meer ingeburgerd. Ronald Raidt, Manager Marketing & Sales Development: “Deze vakantie is gebaseerd op de honeymoon, maar dan net even anders. Voor jonge stellen is het dé ultieme gelegenheid om voor de komst van de baby nog één keer samen heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie en extra quality time samen. Men heeft de luxe van een lekker (Auping) bed, indien gewenst een eigen sauna of bubbelbad en de mogelijkheid om de boodschappen of het ontbijt of diner in de accommodatie te laten bezorgen. Daarnaast kan men uitgebreid genieten van de vele faciliteiten op het park, waaronder beauty en wellness. Landal zal zich in de toekomst blijven richten op het ontzorgen van jonge gezinnen en – naast de speciale kinderaccommodaties – het aantal babybungalows steeds verder uitbreiden.”

Babybungalow met voorzieningen

Landal Babybungalow; relaxte vakantie of weekendje weg met baby - Mamaliefde

Voor kersverse ouders is de eerste vakantie met hun baby best een uitdaging en zelfs een beetje spannend. Een fijne accommodatie die van alle gemakken is voorzien én helemaal is ingesteld op een verblijf met jonge kinderen is dan ideaal en maakt het inpakken lekker makkelijk. De speciale babybungalows bieden alles wat nodig is voor een onbezorgde vakantie of een relaxt weekendje weg. Niet alleen alle noodzakelijke faciliteiten, zoals een babybox, flessenwarmer, videobabyfoon, babybadje en traphekjes maken de accommodatie babyproof. Ook aan voorzieningen als kindveilige stopcontacten, kindersloten op de onderste kasten van de keuken en decoratie die aansluit aan op de belevingswereld van het kind is gedacht.

Gemak voor de ouders

Op veel parken zijn alle faciliteiten dichtbij. In de ParkShop zijn veelgebruikte babyartikelen verkrijgbaar, die ook online te bestellen zijn en bij de accommodatie bezorgd worden op de dag van aankomst. Zo hoeven gasten niet met pakken luiers te sjouwen. De restaurants op de parken zijn helemaal ingericht op het gemak om met een baby uit eten te gaan. De medewerkers doen er alles aan om iedereen te laten en genieten en warmen graag een flesje of potje op in de magnetron. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om gebruik te maken van de overige faciliteiten op de park; van lekker zwemmen tot schommelen. Of aan het einde van de dag voorgelezen worden door Bollo.

De parken die beschikken over deze speciale babybungalows zijn; Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill, Landal Aelderholt en Landal Landgoed ‘t Loo.

Landal Aelderholt; luxe en kindvriendelijk

Wil je graag naar een park met nieuwe / moderne accommodaties, dan is Landal Aelderholt een aanrader. Bijzonder aan Landal Aelderholt is dat je hier de nieuwste eco-bungalows treft. Ook het restaurant is in de zomer van 2018 vernieuwd. In een grote hal vind je hier een enorme overdekte speeltuin in circusthema waar de kinderen zich prima zullen vermaken en ook regelmatig activiteiten worden georganiseerd door het entertainmentteam. Ook is er een bowlingbaan en een Bolloclub waar geknutseld kan worden. Er is een overdekt zwembad of je kan je buiten vermaken bij de recreatieplas waar ook trapzwanen liggen. Alles dus voor een relaxt weekendje weg (met kinderen).

Lees ook: Landal Aelderholt met kinderen; onze ervaringen

Landal Coldenhove; midden op de Veluwe

Landal Babybungalow; relaxte vakantie of weekendje weg met baby - Mamaliefde

Dit was één van de eerste Landalvakantieparken waar ik verbleef en was meteen fan. De bungalows liggen verspreid in het bos en dus grote kans dat je hier eekhoorntjes kan spotten. Ga je liever voor glamping, dan staan er ook safaritenten langs het hek vlakbij de Loenerheide. Alle faciliteiten liggen centraal, zo is er een animatieteam dat zorg draagt voor een fijn programma met activiteiten, is er buiten een speeltuin met airtrampoline en binnen een enorme overdekte speeltuin waar je heel wat uurtjes kan verblijven, en een bowlingbaan. Het restaurant is ook heerlijk en modern ingericht nadat het onlangs allemaal is vernieuwd.

Landal Landgoed ’t Loo; als een prins en prinses

Ondanks de naam ligt het niet vlakbij Paleis ’t Loo, maar wel aan de rand van de Veluwe in een omgeving met bos. Naast het park ligt er een ontdekpad zodat je de natuur in kan met kinderen. De accommodaties, waaronder kinderbungalows, liggen verspreid over het park in een autovrije omgeving. Centraal vind je de kinderboerderij met Bolloclub waar ze kunnen knutselen. De receptie met het overdekte zwembad met stroomversnelling, paddestoel en peuterbadje, twee restaurants waaronder het kasteelrestaurant compleet met kasteel waar op sommige dagen ook animatiemedewerkers aanwezig zijn. Beneden ligt de bowlingbaan en een kleine indoorspeeltuin met een aantal toestellen. Buiten vind je de recreatieplas met diverse speelgelegenheden en een zip-wire.

Landal Rabbit Hill; midden op de Veluwe

Ook Landal Rabbit Hill ligt midden op de Veluwe, je hoeft de deuren maar open te zetten en je ziet de eekhoorntjes voorbij lopen. Naast de receptie ligt de ‘rabbit hill’ (konijnenheuvel) waar dit park naar vernoemd is. Bij de ontvangst staat het animatieteam klaar om cakejes te versieren. Er zijn diverse soorten accommodaties waaronder de kinderbungalows, maar ook safaritenten. Overdag worden er veel activiteiten georganiseerd door het entertainmentteam en is Bollo natuurlijk ook van de partij in de Bollo Club, er is een indoorspeeltuin en een overdekt zwembad met glijbaan en bubbelbad. In de zomer is er een buitenzwembad. Liever kamperen; er zijn ook campingplaatsen beschikbaar.

Redactie Mamaliefde
  1. Tara says:

    Hof van Saksen beschikt over een Newborn boerderij. Moeite waard.

Comments are closed.