Als je zwanger bent of net een baby hebt gekregen komt er een hoop op je af. Misschien voelt het wel alsof je een hele nieuwe wereld betreedt met woorden waar je nog nooit van hebt gehoord. Een wereld waarin je je helemaal kan verliezen, want je wil het natuurlijk zo goed mogelijk doen. Maar wat is nu goed voor je kind, de meningen zijn daar regelmatig over verdeeld. En wat is nu echt handig? Er is ook zoveel te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Gelukkig is de babybeurs er waar je je kan oriënteren en verdiepen in deze bijzondere wereld, je ziet hier de nieuwste ontwikkelingen, de meest recente trends en indien gewenst kan je ook nog eens alles shoppen om mee te nemen naar huis. De Negenmaandenbeurs die in februari wordt georganiseerd in de Rai Amsterdam is de grootste, maar er komen steeds meer grote en kleine, hippe of juist lokale en duurzame babybeurzen. Tijd dus voor een handig overzicht!

9 maandenbeurs Friesland – Westcord WTC

In het noorden van ons land vind je de 9 maandenbeurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet. De 9 maandenbeurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje.

Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vind je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie gezin in spé.

Er worden zowel op vrijdagavond als zaterdag gratis workshops gegeven! Zo kan je o.a. een miniworkshop wasbare luiers en bevallen in het water volgen. Je kan je voorafgaande aan de beurs aanmelden voor deelname aan de workshop. Maar ook tijdens de beurs kan je gewoon aanschuiven.

Meer informatie vind je hier.

9 maanden tot dreumesbeurs – Hanze Plaza Groningen

Zwanger, net bevallen of heb je een dreumes / peuter rondlopen? Bezoek dan onze 9 maanden tot dreumesbeurs in Groningen! Combineer een bezoek aan onze 9 maanden tot dreumesbeurs met een dagje shoppen op de babyboulevard van Groningen! Tijdens de beurs kunnen jullie op 2500m2 ervaringen opdoen, proeven, informeren en vooral shoppen!

Superleuke workshops worden er tijdens de beurs aangeboden! Je kan je vanaf 25 september, misschien al eerder inschrijven via de website. Echter kan jij je tijdens de beurs ook aanmelden voor een workshop naar keuze.

Bengelbeurs (Tweedehands babybeurs) – Delft

Heb je kinderkleding te koop, of zoek je leuke kleren, kom dan naar de Bengelbeurs! Je vindt hier mooie, leuke en betaalbare 2dehands kinder(merk)kleding, van maat 80 tot en met maat 164.

Meer informatie vind je hier.

Baby Days (België)

Ontdek de beurs voor mama’s, toekomstige mama’s en baby’s. De ideale gelegenheid om informatie in te winnen. De ideale locatie om andere jonge en toekomstige mama’s te ontmoeten, met professionals te praten en ideeën te vinden en/of de laatste nieuwigheden te weten te komen. Er zijn een 100-tal exposanten aanwezig in domeinen als babyproducten, positiekleding, babykleding, ziekenfondsen, verzekeringen, vakantie en spelletjes. Een baby krijgen vergt heel wat voorbereiding… deze beurs is net wat je zoekt! Deze beurs wordt op diverse data en locaties georganiseerd verspreid over België.

Meer informatie vind je hier.

Baby & Kinderbeurs – Oss

Op onze beurzen worden vooral tweedehands baby- en kinderartikelen aangeboden zoals kleding, spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen, wandelwagens etcetera. Tweedehands baby- en kinderartikelen zijn momenteel erg in trek en de kinderbeurzen worden druk bezocht.

Als je kinderspullen nieuw moet kopen wordt dat vaak veel te duur. Je kunt vaak net zo goed volstaan met gebruikte spullen. De nieuwe eigenaars van de spullen zijn vaak heel tevreden met hun nieuwe aankoop. De deelnemers zijn ook tevreden omdat zij hun spullen verkocht hebben.

Het is voor (aanstaande) ouders, opa’s & oma’s, oppasmoeders enzovoorts dus zeker de moeite waard om onze beurs te bezoeken.

Meer informatie vind je hier.

Babyboombeurs – Brussel (België)

Op de beurs Babyboom leert de jonge ouder of de ouder in spe alles over het opvoeden van kinderen. Laat je informeren over de juiste voeding, de gezondheid van je kleine en de verzorging van je dochter of zoon. Natuurlijk zijn er ook standhouders die helemaal op de hoogte zijn van het laatste speelgoed en meubilair.

Ben je nog geen vader of moeder geworden, dan leer je bij Babyboom meer over de zwangerschap. Wat kan er allemaal gebeuren tijdens de bevalling? En hoe zit het precies met borstvoeding? Ook de bureaucratische kant wordt belicht, zodat de aanstaande ouders precies weten wat hun rechten en plichten zijn.

De beurs wordt jaarlijks gehouden in het Tentoonstellingspark van Brussel, in de Belgische hoofdstad. Er zijn meer dan honderd standhouders die de bezoekers alles kunnen vertellen over het krijgen van kinderen en het opvoeden ervan. Tijdens Babyboom wordt er ook een competitie gehouden, de Schattenjacht, waarbij iedere bezoeker handige producten kan winnen.

Meer informatie vind je hier.

Baby Fair – Racketcentrum Breda

Een kindje op komst of onlangs bevallen? Kom dan langs op de Baby Fair op zaterdag 10 en zondag 11 maart in het Racketcentrum in Breda. We tonen u de nieuwste babymode, de leukste spelletjes en prachtige aanbiedingen op het gebied van babyartikelen in de leeftijd va