Veel gezinnen ervoor om af te tellen tot Kerst. Nu worden de beauty-adventskalenders zoals die van The Body Shop steeds bekender en is dat natuurlijk geweldig om te krijgen. Maar er worden ook steeds meer adventskalenders kind ontwikkeld met speelgoed. Die van Lego en Playmobil zijn algemeen bekend, maar ook Schleich, Haba, Play-doh en SES hebben een eigen adventskalender! En dat worden er ieder jaar meer en andere.

Lego adventskalender kind 2021


Tegenwoordig zijn er heel veel varianten op deze aftelkalenders. De leukste vind ik nog wel deze van Lego. Nu moet ik eerlijk bekennen dat Kerstmis, en advent, voor mij niet draaien om cadeautjes. Maar als enorme fan van Lego maak ik hier graag een uitzondering voor. Onze dochter is pas 3,5 maar vindt zich soms al te groot voor Duplo. Daarom zijn we voorzichtig bezig om de verzameling Lego op te bouwen. Heeft ze straks een mooie verzameling om mee te spelen. Deze adventskalender kind is daardoor zeer welkom.

Voeg nieuwe, spannende dimensies toe aan jouw verzameling met de verrassingen uit de LEGO. Met deze steentjes kan je zelf iets bouwen; een voertuig, gebouw of een minifiguur. Er zijn drie varianten te koop; Lego City, Star Wars en Lego Friends.  Daarnaast zijn er ook nog sets van voorgaande jaren te koop. Is het een gebouw, een voertuig of misschien wel een splinternieuw minifiguur? Daar kun je pas achter komen als je de deurtjes openmaakt, maar let op: iedere dag één! Met de vrolijk gekleurde bouwstenen van Lego kunnen kinderen een eigen wereld creëren.

In de adventskalender zitten 24 vakjes. Iedere dag mag je een deurtje openmaken en het zakje wat erachter zit, eruit halen.  Op het deurtje staat de beschrijving om te gaan bouwen.

Hier vind je de nieuwste Lego City, Lego Friends en Lego Star Wars adventskalenders. Nieuw zijn ook de Harry Potter en de Marvel The Avengers LEGO adventskalender.

Playmobil adventskalender kind

De populaire adventskalenders van Playmobil maken het lange wachten op Kerstmis elk jaar weer extra plezierig. Elke kalender heeft kleine deurtjes waarachter leuke verrassingen zitten. Van Playmobil zijn er zeer veel verschillende adventskalenders te koop in een speciaal thema, voor jongens of meisjes en natuurlijk beide seksen. Zoals ridders, prinsessen en Ker