Skip to Content

9 maanden beurs; inhoud van tassen, shopper en pakketten

9 maanden beurs; inhoud van tassen, shopper en pakketten

Op de Negenmaandenbeurs kom je natuurlijk ook om koopjes te jagen. In het begin had je alleen de beurstas, die bestaat uit een big shopper gevuld met handige producten die ieder jaar in een nieuw thema wordt uitgegeven.

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die een beurstas aanbieden; voor weinig geld krijg je een tas vol handige producten. Geen mini’s maar echte fullsize producten. Ik maakte een overzicht van de diverse beurstassen en de inhoud die te krijgen waren op de Negenmaandenbeurs 2017.

Tijdens de bloggerstour kregen we ook aardig wat goodiebags van diverse bedrijven. Daarvan heb ik een shoplog opgenomen samen met de oudste. Daar zaten ook wat babyproducten tussen, en aangezien mijn kinderen daar te groot voor zijn en ik toch echt niet zwanger ben, heb ik op het einde een leuke winactie voor jullie!

9 maanden beurs; inhoud van tassen, shopper en pakketten - Mamaliefde

Negenmaandenbeurstas Scoupy

9 maanden beurs; inhoud van tassen, shopper en pakketten - Mamaliefde

Voor 5 euro koop je deze beurstas van Scoupy, maar krijg je vervolgens 1,50 terug als je je aanmeldt op de app. Een fijne tas die dit jaar nog voller is dan ooit tevoren. Met allemaal lekkere producten voor mama of kind maar ook een proefverpakking luiers.

Alleen al vanwege de afbeelding, dit jaar in samenwerking met Dikkie Dik, is het een aanrader om deze aan te schaffen.

In de beurstas vind je dit jaar:

 • Atkins Strawberry ready-to-drink
 • Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant of Mango Passionfruit*
 • Dikkie Dik Groeimeter
 • Honig Fajitas Kruidenmix
 • Jillz Original 0,0%
 • Kruidvat Newborn Luiers proefverpakking
 • Lassie Minuutje rijst met kikkererwten, linzen of quinoa*
 • Mars Bites
 • M&M’s Geel of Bruin*
 • Rivella Koolzuurvrij 1 liter Lemon, Peach, Pomegranate of Elderflower*
 • Sunbreak Wavy Grains; Sweet Chili, Sea Salt of Sour Cream & Black Pepper*
 • Zwangermagazine Ouders van Nu
 • aantal flyers en kortingscoupons van verschillende interessante aanbieders waaronder Honig

* Let op; er zit slechts 1 productvariant in de tas

Kruidvat Beurstas

9 maanden beurs; inhoud van tassen, shopper en pakketten - Mamaliefde

De opzet van de Kruidvat-beurstas is wat anders dan voorgaande jaren. Er worden een aantal tassen gevuld met producten ter waarde van 35 euro die je een keer per (half) uur kan aanschaffen voor vijf euro.

Nadat er gratis producten worden weggegeven, vergeet dus niet je Kruidvatkaart mee te nemen. Bij de ingang van de Negenmaandenbeurs werden er gratis shoppers uitgedeeld met twee goodies erin.

De inhoud van de Kruidvat-beurstas is;

 • Bambino babysokjes 0-6 maanden
 • 4+ wortelhapjes
 • zinkzalf
 • red band snoepjes
 • mascara van Max Factor
 • Lotiondoekjes
 • wegwerpslabbetjes
 • wegwerp verschoningsmatjes
 • baby kam en borstel
 • 2 setjes warmtegevoelige lepels
 • milestone cards

Organix Goodies

9 maanden beurs; inhoud van tassen, shopper en pakketten - Mamaliefde

Welk kind wil er nu geen chipjes? Deze knabbels van Goodies zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder ‘rotzooi’ en daarom is het geen probleem om dit aan je kind te geven. Daarnaast zaten er meerdere squeezies in (meer dan op foto maar bleken in andere tas te zitten) en diverse smaken met babyvoeding.

Aangezien we thuis geen baby meer hebben, heb ik die meegegeven voor de zwangere Marije die dit wel goed kan gebruiken. Op de beurs hebben ze hier ook heel fijne aanbiedingen voor en krijg je er een heel gaaf bordje bij met een soort ganzenbord spel waarbij je ieder hapje opeet.

Etos Beurstas

9 maanden beurs; inhoud van tassen, shopper en pakketten - Mamaliefde

Volgens mij kan je voor 5 euro een Woezel en Pip-shopper kopen die gevuld is met fijne producten, waaronder uit de vernieuwde babylijn. De inhoud van de Etos beurstas is;

 • Een kleine shopper voor je kind, natuurlijk ook van Woezel en Pip
 • Het Etos mama babyboek
 • Gratis waardebon van 2 euro
 • Vijf handige producten uit de Etos babylijn (lavendel schuimbadje, bodylotion, huidolie, wasgel & shampoo, wasgel en zachte crème.

Bij de ingang van de Huishoudbeurs werden de shoppers leeg uitgedeeld.

Dermocare-rugzak

Negenmaandenbeurs 2017 Rai amsterdam - Mamaliefde.nl

Ook dit jaar kan je weer bij de stand van Dermocare terecht voor de aanschaf van een rugzak die je kan vullen met vijf producten naar keuze. Hiervoor betaal je 15 euro. Voor de rugzakken kan je kiezen uit Nijntje, Paw Patrol (roze & blauw), Dora en dit jaar voor het eerst de Teletubbies.

De producten waar je uit kan kiezen (wisselt per collectie) 2in1-shampoo, 2in1-bad&wasgel, toetendoekjes, pleisters, tandpasta en tandenborstels. Je kan kiezen uit Nijntje (roze en blauw), Trolls, Dora, Paw Patrol (roze en blauw), Teletubbies, K3 en nog meer.

Ouders van Nu-goodiebag

ouders van nu beurstas - Mamaliefde.nl

Naast je aan te melden voor de zwanger of babydoos kon je dit jaar ter ere van het vijftigjarige bestaan van Ouders van Nu een speciale gratis goodiebag ophalen met producten ter waarde van 110 euro. Deze krijg je bij de aanschaf van de voordeelpas voor 14,95. Een absolute aanrader dus. In deze goodiebag zit;

 • Speen- en knuffeldoekje van Lodger
 • Speenkoord van Difrax, gouden collectie (extra voor Ouders van Nu-abonnees)
 • Een ooievaarballon en €5,- korting bij feestwinkel.nl
 • Een ByKay-bandana
 • Een BébéJou-flesje
 • Een code om een gratis kennismakingspakket bij Goedgemerkt te bestellen
 • Een rompertje van Babyface, maat 74/80
 • Een sample van Inoli babybadolie en kortingscode
 • Een Nuk-speentje
 • Een bestekje (vorkje en lepeltje) van Done by Deer
 • Minipotje Sudocrem
 • Nestle PyjamaPapje
 • Nestle Yogolino
 • Twee Disney stickervelletjes
 • Een CarlijnQ-button
 • Twee voorleesboeken van de Disney Boekenclub
 • Probeerpakketje Etos Maxiluiers Woezel en Pip, maat 4
 • Kek Mama agenda 2017
 • Bon aanbieding luxe leren luiertas van Berkeley
 • Flesje Jillz 0,0%
 • Tijdschrift Kek Mama
 • Tijdschrift VTwonen, plus extra uitgave
 • Tijdschrift Ouder van Nu, plus extra uitgave Feestjes!

Een zeer volle tas dus! Foto’s van alle producten vind je bij Miz Flurry.

Goodiesbag

De tas, of eigenlijk blik, van Goodies is ook altijd erg populair. Dit zin biologische snacks van Organix voor je kind. Er zijn diverse pakketten waar je uit kan kiezen. Met een groot blik of een klein blik voor een jongen of meisje gevuld met een x-aantal productverpakkingen; klein, middel en groot. Foto’s vind je bij mamascrapelle.

MamaLoes Verrassings Goodiebag

De waarde van de tas is ongeveer 140 euro. In 2017 betaalde je 25 euro voor deze goodiebag. Het is een verrassing wat er inzit, de inhoud kan ook variëren. Maar bij het uitpakken bleek er dit in te zitten.

 • Kids on Board bordje van Alecto
 • Ratel / bijtspeeltje van Bo Jungle
 • Back to sleep Bunny van Prince Lioheart
 • Tuitbeker Bebe-jou
 • Speendoeke Cottonbaby
 • Lepel Dikkie Dik
 • Hydrofiel spuugdoekje van Doomoo
 • Flessenborstel Babymoov
 • Hydrofiel knuffeldoekje
 • Ik Love Papa-mutsje
 • IJslollie lekbakje
 • Infoband special edition
 • Bandana slab van Jollein
 • Klamboe voor de kinderwagen van Babsana
 • Labeldoekje van MamaLoes
 • Luierzakes met geurtje van Babyono
 • Etuitje
 • Fres food feeder van Munchkin
 • Natural speen Nuby
 • Opbergzak Proud Mama
 • Schaaltje van Label label
 • Stopcontactbeveiligers van BabyDan
 • Knuffeldoekje TiAmo
 • Zoogcompres Sisi Baby

Uitgebreide unboxing vind je op mamakletst. Ben je trouwens niet in staat om hem te kopen op de Negenmaandenbeurs of was je te laat? Als er overblijft kan je hem na afloop in de webshop bestellen.

Lees ook

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Cobi schreef:

  O dit zou gaaf zijn voor m’n zusje ze is zwanger van haar 5e kindje. Haar jongste gaat al naar de basisschool dus ze moet alles weer opnieuw aanschaffen

 2. Matanga schreef:

  Ik zou heel graag meedoen voor mijn schoonzus, die net van haar tweede kindje bevallen is.

 3. Patricia schreef:

  Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn lieve schoonzusje Rosalin. Ze is nu 37 weken zwanger van haar 2e dochtertje. Ze had helaas al heel veel spulletjes weggedaan en moest veel nieuw kopen. Zo’n verrassingspakket zou een leuke extra aanvulling zijn.

 4. Kelly Aarts schreef:

  Leuk hoor, zo’n beurstas! Ik ben nu al een paar jaartjes niet meer geweest, en baal dan altijd dat ik niet meer ga, als ik die leuke beurstassen zie.
  Ik zou deze graag voor mijn zus willen winnen, zij heeft een hart van goud en daar past deze tas dus goed bij! Ze is nu 32 weken zwanger van haar eerste kindje.

 5. Erika van Koert schreef:

  Ik doe graag mee voor een moeder van school die als crisis gezin baby’s opvangt vanuit pleegzorg

 6. Lisa schreef:

  Ik wil de tas graag winnen voor mijn collega die in april voor de eerste keer vader wordt. Zijn vriendin heeft vandaag haar laatste werkdag :)

 7. Iris schreef:

  Was de Kruidvat tas trouwens niet € 3 ipv de € 5 die jij vermeld?

  • Linda schreef:

   Ik hoorde dat er vijf euro voor was betaald, maar er waren volgens mij verschillende tassen.

  • Iris schreef:

   Ik had de tas met dezelfde inhoud die jij beschrijft vrijdagavond voor € 3 gekocht

 8. Danielle schreef:

  Ik zou hem graag winne voor een vriendin van mij die over 2 weken uitgeteld is .
  Het zou een mooi cadeau zijn

 9. Danielle schreef:

  Ik zou hem heeel graag winnen voor een vriendin van mij die over 2 weken uitgeteld is kan er dan geen mooier cadeau geven

 10. Liesbeth schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn lieve zwangere nichtje Loes. Helaas kon ze niet mee naar de 9 maandenbeurs. Dus dit zou een leuk goedmakertje voor haar zijn!
  Was trouwens leuk om je gezien te hebben op de party van Marguerita.
  Groetjes!

 11. Iris schreef:

  Ik zou hem graag voor mijn buurvrouw willen winnen. Vorig jaar zijn we beide in de nieuwbouwwijk komen wonen en naast dat we er heerlijk wonen, hebben we er ook een vriendin bij. Zij is 14 weken zwanger van de derde en mijn jongste is nu vier maanden. Afgelopen vrijdag waren we samen naar de beurs en we hebben non-stop zitten kletsen.

 12. Esther schreef:

  Ik zou graag voor mijn nichtje Majúgra willen winnen. Haar zoontje was ruim 2 maanden te vroeg geboren. Hij was ook ziek geweest, maar nu gaat het gelukkig goed en hij is thuis. Dus tijd voor haar om te genieten.

 13. Marian B schreef:

  Wat leuk en lief van je! Dit jaar had ik ook graag heen gewild, maar dat ging helaas niet lukken. Mijn dochtertje is nog nog niet zo oud leek me daarom erg leuk. Op deze manier heb ik toch een beetje het gevoel dat ik er toch geweest ben, en niet alles gemist heb ;-)

 14. Claudia Muller-Kosters schreef:

  Heel graag voor mijn nichtje! Haar zoontje is met 27 weken geboren. Het gaat op zich best goed en ze zijn inmiddels thuis, maar hij huilt veel en de medische molen draait nog volop. Echt genieten van de eerste tijd zit er dus niet in. Zo’n tas vol mooie spulletjes die ze goed kan gebruiken zal haar vast goed doen! Ze is een top-mama, ze heeft het zeker weten verdiend!!

 15. MarliesS schreef:

  Mijn vriendin van de sportschool is een paar weken gelden bevallen van een mooie dochter, ik wil haar graag dit mooie pakket geven.

 16. Juliette schreef:

  Wat een super leuke blog! Wat een leuke win actie ☺️ Ik doe mee voor mijn beste vriendinnetje. Na het verlies van twee kindjes, een hele moeilijke periode en binnenkort een nieuwe zwangerschap zou het super leuk zijn om haar hiermee te verassen!

 17. Marjo schreef:

  Ik wil hem graag winnen voor mijn vriendin, die ons pas vertelde dat ze zwanger os. De andere twee zijn 7 & 4 dus haar spulletjes kunnen wel een Up grade en nieuwe dingen gebruiken!

 18. Lisette Kleiweg schreef:

  Ik maak graag een kans op dit superleuke pakket/tas voor mijn schoondochter, volgende week is ze uitgerekend en mag ik hopelijk mijn eerste kleinkind in mijn armen houden !

 19. Maike schreef:

  Ik wil ‘m graag winnen voor mijn vriendin Kim die afgelopen dinsdag bevallen is van haar dochtertje.

 20. G.T. schreef:

  Ik doe mee! Ik zou met deze tas vrienden verrassen, die een kindje verwachten en het niet zo breed hebben. Ze zijn de laatste tijd financieel heel goed en slim bezig, dus gun ik ze wat extra’s.

 21. sabrina schreef:

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn buurvrouw die pas een dochtertje heeft gekregen. Ik kan haar er vast heel blij mee maken.

 22. Vanessa Raffaela Sibma schreef:

  Wat een leuke blog! Graag doe ik mee voor mijn hoogzwangere vriendin. We zijn momenteel samen zwanger, erg bijzonder!

 23. De aanbieding van Etos heb ik gemist. De Kruidvat goodiebag heb ik wel gekocht en die was de 4 euro zeker waard. Alleen al om het oogschaduwpallet van Max factor. Mooie kleurtjes.

 24. Gerlindeij schreef:

  Ik zou deze tas graag willen winnen voor mijn schoonzusje..nadat ze 2 jaar geleden een stil geboren kindje kreeg met 15 weken is ze opnieuw zwanger en alles lijkt nu heel voorspoedig te gaan

 25. Jolanda Janssen schreef:

  Jeetje wat een leuke tassen allemaal!! Ik baal nu echt ontzettend dat ik dit weekend niet ben kunnen gaan! Natuurlijk doe ik mee met de toffe winactie. Mijn zusje is twee weken geleden bevallen van haar eerste kindje en zou dit heel erg leuk vinden!

 26. Sylvia schreef:

  Ik zou hem heel graag winnen voor mijn lieve nichtje, die sinds drie weken een adoptiekindje hebben van 5 maandjes. Het is allemaal zo enorm snel gegaan, dat ze dit wel heel erg goed kunnen gebruiken! Wat zou dat fantastisch zijn! Ik ga heel erg hard duimen :D

 27. Kelly schreef:

  Graag! Voor mijn 7.5 mnd zwangere schoonzusje die nogal slecht voorbereid is… met deze tas kan ik haar mooi een stukje op weg helpen!

 28. Cora Top schreef:

  Zou deze leuke gevulde tas graag winnen voor mijn dochter die hem goed kan gebruiken voor mijn lieve kleinzoon

 29. Marian Zw schreef:

  Ik zou heel graag meedoen voor het zusje van mijn schoonzus. Nog heel erg jong, net in de 20 en pas moeder geworden van een prachtige zoon. Dan is zo’n tas natuurlijk een geweldig kado voor mama en kindje. Ze hebben het niet zo heel breed, werken hard om hun gezinnetje te kunnen onderhouden. Ik ga duimen voor ze.

 30. Jacqueline Van de Manakker schreef:

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor de zoon en schoondochter van mijn aanstaande man, die op 29 januari (dus 4 weken vandaag) ouders zijn geworden van een prachtig meisje met de naam Eefje, dat zou een erg leuke verrassing zijn

 31. Patricia Okker schreef:

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn schoonzusje en broer die begin juni hun eerste kindje verwachten. Ze zijn ook peetoom en peettante van mijn 2 mannen en die titel maken ze waar, altijd leuke dingen doen met mijn jongens en natuurlijk mag daar ook alles. Ze hebben beide geen Facebook dus ik kan ze helaas niet taggen.

 32. Anna schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve vriendinnetje Laura.. die na een aantal miskramen nu eindelijk weer zwanger is.. ☺

 33. Kim van den Wassenberg schreef:

  Ik zou hem super graag willen winnen voor de vriendin van mijn broertje. Ze zijn zwanger van mijn eerste neefje of nichtje! Wat een super leuk cadeau zou dit voor hun zijn!

 34. elisabeth maria martina schreef:

  wat een megamooi verjaardagskado voor schoondochter monique, allemaal leuke spulletjes voor kleinzoon quinn

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.