Samen met dertien andere bloggers hebben we de afgelopen maand gewerkt aan een swap. Het leek Cynthia en mij wel leuk om dit te doen deze zomer. Vorig jaar hebben we al een bloggersswap met zijn tweetjes gedaan, en de laatste swap waar ik aan meedeed was de mamaswap rond Valentijn. Bij een swap krijg je de lootje van iemand anders en gaat dan aan de slag om daar een mooi persoonlijk pakketje voor te maken. Je hebt hele grote swaps bijvoorbeeld via instagram. Dit was bewust heel klein opzet met een aantal andere mama’s met een blog. Voorwaarde was natuurlijk wel dat je hier ook een leuk blogje over ging schrijven. Op instagram met de hashtag #mamablogswap zijn er al wel een paar voorproefjes gedeeld. Leuk om zo te zien waar anderen mee werken.

Doordat ik zelf de lootjes had gemaild wist ik als enige wie mij had. Ondanks dat je weet wie, vond ik het toch wel spannend omdat je natuurlijk nooit weet hoe iemand van te voren gaat uitpakken. Ik vind het zelf altijd de kunst om een pakket samen te stellen die bij de ander past, al is dat bij de een makkelijker dan bij de ander. Leuk inpakken hoort er ook bij, zodat het echt een feestje wordt als je het mag uitpakken. Als mama ben je natuurlijk altijd bezig voor je kinderen of een ander, dus is het ook heel erg leuk om zelf een keertje cadeautjes te ontvangen.

Toen we zaterdag thuis kwamen lag er een briefje in de brievenbus dat ze ons hadden gemist en later nog een keer terug zouden komen. Nu wist ik nog niet hoe mijn pakketje er uit zag. Maandagochtend zijn we ook even van huis gegaan, meestal komt de pakketbezorger rond een uur langs. Dus zorgde ik dat we op tijd thuis waren. Kon ik ‘eindelijk’ mijn pakketje in ontvangst nemen. Hij was erg licht toen ik hem aanpakte wat het extra spannend maakt.

Mamablogswap zomer 2015 - Mamaliefde

In de doos zat een pakket dat leuk was ingepakt met folie en lintjes. Ik zag ook een sticker van de intratuin, en vroeg me af of mijn swapmaatje daar geslaagd was.

Mamablogswap zomer 2015 - Mamaliefde

Toen ik het pakket had open gemaakt zaten daar een aantal leuke verrassingen in, de watermeloenen zijn erg leuk in zomer thema. Verder zit er een kookboekje bij met kinderrecepten. Altijd leuk om nieuwe gerechten te proberen. Twee prikkers die ik bij de zaadjes in de tuin kan stoppen. Goede reden om binnenkort dus weer in de tuin aan de slag te gaan. En een doosje met scentchips; deze zie ik bij anderen regelmatig voorbij komen maar zelf nog nooit geprobeerd dus ben hier erg nieuwsgierig naar. Josan heel erg bedankt daarvoor.

Mamablogswap zomer 2015 - Mamaliefde

Mamablogswap zomer 2015 - Mamaliefde

Ben je nieuwsgierig naar wat er in deze cadeautjes verstopt zit van de mamaswap die ik zelf heb verzonden? Met hulp van peuter bij het versieren van de doos? Neem dan snel een kijkje op de blog van Emy. We hebben haar zoontjes hiermee verrast toen we vorige week naar Texel gingen. We stonden op het punt om hem naar het postkantoor te brengen toen we ons realiseerden dat we er de volgende dag min of meer langs zouden rijden. Helaas was ze zelf niet thuis, dus moest er gewacht worden met open maken.

Heb je deze mamaswap gemist? Rond november / december komt er vast een nieuwe in het kader van de feestdagen. Een oproepje voor deze mamabloggers  vind je tegen die tijd in de facebookgroep mama & blogger.

Vind jij het ook altijd zo leuk om mee te doen aan een swap?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
mamaliefde@gmail.com'